Friday, November 20, 2009

tebiat yang dibuang

semenjak dua menjak tiga menjak dan bermenjak menjak ni aku kerap membuang. membuang TEBIAT. bukan buang air besar atau kecil ye. harap maklum. bila dah buang tebiat ni mestilah ada sesuatu kan. tapi sesuatu tu bukan membawa maksud seperti orang orang dulukala cakap kalau orang yang buang tebiat ni maksudnya dah tak lama. ha bukan yang itu. no no no. tapi apa-apa pon ajal maut ditangan tuhan ye dak. kita tak mampu untuk menghalangnya.

okay sambung, ia membawa maksud yang aku sangat bosan gila tahap gaban sampai tak tahu nak buat apa yang berfaedah melainkan perkara-perkara yang buang tebiat. kenapa buang tebiat plak? kerana aku jarang-jarang ingin melakukan perkara tersebut. so bila buat perkara yang kita jarang gila buat mesti la buang tebiat namanya kan. akan tetapi perkara ini mampu mengasah bakat ku yang terpendam tiada siapa tahu yang aku sendiri pon baru tahu. ciss ayat macam haram jadah. takdelah bakat pon tapi main tibai dan hentam sahaje. aku dah pernah siarkan perkara ni kat ENTRI INI dan INI.

dan buat julung-julung kalinya aku lakukan perkara ini terhadap diri aku sendiri. ha tu pasal lah aku cakap buang tebiat. salu pon aku buat kat orang lain tapi kali ini kat diri sendiri. nampak sangat teringin walaupon sebelum ni pernah menjadi mangsa kakak aku tapi feel dia lain okay. ceh siap nak feel-feel plak. okay di bawah ini ada dilampirkan gambar-gambar orang buang tebiat. sorilah kalau gambar-gambar ni buat korang muntah darah atau hijau kerana terlalu geli geleman melihat aksi dalam gambar tersebut. ciss macam gambar apa plak.



minah gedik mana ntah yang rasa macam nak bagi penampar je. boleh?


minah gedik bersama rakannya yang tak berapa nak gedik. hahah.


*ain aku ambik je gambar daripada facebook yang kau telah edit sebab aku malas nak edit. hahahah.. ampuni aku ya..ngeh~

**tak tahu lah apa nak jadi ngan aku ni. main suka belajar tak suka. adoi lah..





2 comments:

jauhar said...

mak andam terlampau..haha..

cik peah said...

terlampau yang melampau..hahah