Thursday, November 12, 2009

cepatlah weh..cepat!!


sebelum tu bagi aku gelak jap ek. HAHAHAHAHAHAHAHAHAH!! macam orang gila tak gelak tak tentu hala? gila tak gila aku peduli apa. yang penting besok paper aku yang terakhir. gila tak sabar aku.

fuhh fuhh fuhh. cepatlah abes weh. aku dah tak sabar nak freekan otak aku daripada nota-nota nih. adeh. walaupun lepas abes exam ni aku terpaksa lagi bebankan otak aku dengan memikirkan macam mana aku nak siap kan FYP aku sebelum naik sem depan. adoi.

ahh tapi tu belakang kira. yang penting untuk tempoh 7 minggu (cuti semester yang macam tak cuti) ni aku takde dah nak hadap lagi nota-nota yang boleh buat aku jadi gila secara tiba-tiba sampai kan nurul pon takut nak duduk sebilik ngan aku walaupon hakikatnya aku menumpang bilik dia. hahahah. tapi apa boleh buat dia yang merayu-rayu suruh aku duduk bilik ngan dia. dia cakap kalau aku takde hidup dia tak bermakna. kosong. kelam. muram. suram. okay, aku tipu je.

hm, okaylah nak tido! (ceh bukan nak study. aparaa!)

4 comments:

::AzReEN:: said...

cian nurul weyh....
hahaha tension dye duk ngn ko..huhu

cik peah said...

hahaha..biar pdn muka dia!!!:P

i'msosupernotcool said...

sedap ke?
haha..
kiddin..

btw nice blog..

cik peah said...

hahaha..thanx..
mmg sedap pon..;)