Wednesday, November 4, 2009

buang masa untuk mencuba


tadi pagi lepas subuh konon konon nak study tapi tangan ni gatal pulak pergi bukak laptop. pastu apa lagi konfem lah aku online. mula-mula ingat nak main facebook je. sekali tu tiba-tiba kepala otak aku ni dok ingat nak download photoshop brushes. download punya download sekali jumpa la website tutorial untuk photoshop. aku pon klik lah. sekali best daa dia punya website. macam-macam korang boleh belajar. betul gua cakap. tak tipu punya lah! effect canggih manggih woo.. tekan sini kalau nak pegi kat tutorial tu.

ni lah dua gambar yang aku dah edit hasil dari tutorial tu..





okay, link dah bagi. lepas ni boleh lah korang cuba sendiri.
selamat mencuba!!

*aku ni macam dah takde exam pulak lepas ni..buang masa lagi.heh!

2 comments:

jieha said...

5 stars utk first pic tu..mmg mantop la! haha

cik peah said...

hahah..tq2..
ha pe lagi ko plak cuba la try..
mcm2 gila dol effect dia..
mesti ko truja..
lg2 nga nk exam..hahah