Tuesday, December 8, 2009

kau pergi..........

kau pergi..
pergi meninggalkan diriku sendiri..

kau pergi..
pergi membiarkan ku begini..

kau pergi..
yang entah bila akan kembali..

kembali lah..
berada disisiku semula..

kembali lah..
berdamping dengan ku seperti sediakala..

kembali lah..
agarku mampu menulis seperti hari-hari sebelumnya..

oh mood blogging ku.....

hahaha. bajet pakwe lari pulak. padahal satu pakwe pon taknak sangkut ngan kau cik peah. ada hati nak berangan ala ala ditinggalkan kekasih. tak habis habis nak berdrama. tapi serius beb sejak bermenjak menjak ni gua dah malas nak tulis blog. nak baca blog orang pon dah malas. mana lah mood gua dah lari ni??

encik MOOD oh encik MOOD.... mana u pergi? takkan merajuk ngan i kot. tak rock lah u ni. kata jiwa kental. ni tak sikit sikit nak merajuk. mencilah i! takpelah kalau encik MOOD dah merajuk i carik boifren lain lah. i couple ngan encik MUTHU jiran selang 20 buah rumah dengan i lah. baru padan dengan muka u!!

ah sudah. kemane mane pulak dah kau merepek ni cik peah oi. tak habes habes. penat kawan kawan kau ni nak baca entri ni. mesti dorang dah bajet kau dah ditinggalkan kekasih macam yang kau buat dalam drama *kerajaan kat facebook tu. hahahha. sorilah geng mana mana yang tertipu tu. dah nama malam malam takde keje. so aku pon merepek meraban dan terciptanya drama agung hasil karya ain dan faiqah. eh dahlah aku nak pergi solat. dah maghrib ni. korang pon pergi solat gak. jangan nak tinggal-tinggal solat. berdosa. ceh padahal sendiri pon selalu tinggal. takpe takpe sama sama kita penuhkan solat kita yang rongak ek.

*kawan kawan aku kat sini suka panggil aku kerajaan bila dorang mintak tolong sebab aku lambat macam kerajaan lagi lagi bila dah ngadap laptop. kesian kau kerajaan. tu lah sape suruh servis lambat kan. kan dah disamekan ngan aku. eh patotnye aku yang dipadankan muka. ceh.

**sape sape yang takde facebook aku tu tak dapatlah tengok drama kerajaan yang aku dah link kan. harap maaf lah ye. kesulitan amatlah dikesali. hehe.

4 comments:

Fatt Chin Choy said...

bakal jd org kerajaan ko ni
haha

cik peah said...

hahaha..itulah pasal..abeslah kerajaan..

faiq said...

lagu aizat pergi besh..heheh lg2 version english

cik peah said...

hahaha..ni kipas ssh mati nsync ke..