Wednesday, December 16, 2009

black white photo contest

saja saja je nak try masuk contest ni. setakat ni tak pernah cuba nasib lagi dalam mana mana contest. mintak mintak ada rezeki. hehe. so siapa siapa yang berminat boleh pergi ke BLOG INI ye.

okay, ini dia gambarnya....
lokasi: bukit ekspo, UPM
model: diri sendiri (faiqah rahim)


sila klik untuk ia membesar

okay itu sahaja untuk entri kali ini. hehe. selamat tinggal. semoga cik ezzan yusop menyukainya. (peh ayat bodek sehh)

*pertandingan ni abes pada 25hb disember ni. so siap siapa yang berminat cepat join. tekan link yang dah aku buat tadi.

3 comments:

faiq said...

aku nk adiahnya

ahmad said...

best buat bubble2 tu...hehehe

cik peah said...

faiq: okay tapi pembalutnya saje la ek..

ahmad: memang best pon..ada lagi bubbles tu..xabes main..nak??hahah