Sunday, December 27, 2009

congrats sein, good job sazzy

hai uols. i dah balik daripada berdating ngan boifren i yang famos amos fahrin ahmad tu. hmmm. best sangat. untungnya i dapat boifren sehensem fahrin ahmad. kepada yang tak berjaya menekel fahrin harap maaf sebab fahrin i yang punya. hahahaha. *gedebak gedebuk keplang!* adeh, sakitnya kepala aku kena hempuk ngan lesung batu. nasib baik kepala aku lagi keras dari lesung tu. habes pecah lesung mak aku. tu la kau mengarut yang bukan bukan lagi. kan dah kena hentak ngan lesung.

okay tamat sudah sesi karutan. mari kita kembali ke cerita yang asal. tahniah diucapkan kepada pasangan sein dan nana yang telah berjaya menjadi johan sehati berdansa. dan kepada sazzy dan nazril jangan bersedih. walaupun korang tak menang tetapi persembahan korang tetap yang terbaekk wok! dah nama pon undian 100% kan. so paham paham je la . yang lebih berUWANG pastinya menang.

walaupun aku pergi tengok rancangan ni secara live seperti yang telah aku gembar gemburkan di ENTRI ini, tapi aku tak dapat nak tangkap gambar bersama boifren tercinta. sebab dia takut kalau aku publish gambar tu nanti jadi kontroversi. dia nak umumkan terus tarikh perkahwinan kitorang tanpa ada sebarang kontroversi. takut kalau didedahkan awal tak menjadi pulak kan.

acah mak enon. sejak bila pulak lah aku bercinta ngan dia kan. pandang aku pon dia tak lalu. sebenranya nak tangkap gamba kat dalam PICC tu tapi dorang dah warning awal awal tak boleh ambik gambar. nak bergambar ngan artis pulak lagi la tak boleh kan. jadi gambar ni aje lah yang aku boleh hidangkan kat korang. layan jela ek.

kat luar PICC

lif ni kitorang yang punya. hahahah.


jambatan putrajaya yang lengang.

*kali ni aku yang edit sendiri gambar gambar ini. hahaha.

**gambar aku tu ak tahu kenapa jadi macam tu. dah upload banyak kali pon dia nak macam tu jugak. ha gasak lah kau.

***siapa nampak lagi tua aku ke kakak aku?ngehh...


6 comments:

waniey_sakura said...

yeke sein ngan nana meng? yeay..!!! ak ske dorg..

cik peah said...

la..ko suke dorang ke??aku tak minat la ngan nana tu..better lagi sazzy wpon dia over confident..hehe

Anneyz said...

fahrin ahmad kekasih kau? aku berani mengerat jari punya kuku :p

siapa lagi tua? kau la.. (ngehehe..)

cik peah said...

hahaha..kalau begitu kau sipi2 nak percaya kan..
apakah??betul ke??*berlari lari anak sambil mengalirkan air mata*

bobhandburry said...

wah.. great blog... cantik gambar kat jambatan putra tu...

zu-
www.zuwairiaiman.com

cik peah said...

thanx anyway..(: