Sunday, January 3, 2010

Edit Photo Contest

woooahh! gila rajin lah pulak aku sejak dua menjak join contest contest ni. yang ni masuk ketiga. eleh takdelah banyak pon. baru tiga kan. apedaa. hmm, takpelah janji ada join. contest dia pon senang. pilih je gambar gambar yang pernah aku edit sebelum ni. nak edit yang baru malas. hahahaha. kau memang tetap malas cik peah. oh sebelum terlupa sesiapa yang nak join boleh melawat INI BLOG. tarikh tutupnya 20102010. peh gila cantiklah tarikh kan. pandai cik rose kita. ala ala tarikh penting gitu. ngehh. ini dia gambarnya yang telah ku edit. jeng..jeng..jeng..


ini gambar tahun lepas. yang tiup bubble tu aku. kira dalam gambar ni aku yang main character. boleh kan macam ni kan cik rose. heheheh. yang dalam bubble tu aku dan kawan terbaik sampai mati. dorang lah kawan susah senang aku sepanjang aku belajar kat uni aku. memang dorang yang terbaik sebab masing masing kepala gila gila macam aku dan boleh terima apa adanya aku. eceh. ayat memang tak boleh blah. tapi serius aku sayang dorang. muaaaaahhh. love uols lah!! ngeeehh. *duit jpa dah masuk jangan lupa belanja aku. hahaha. main main jek*

6 comments:

KeyrOL Zaman Razak said...

fuyOo..

kalah la aku macam nie ahaha...

bersaing secara sihat..

wakakaka~

cik peah said...

hahaha...kalah mende..ko pon ape kurangnye..mantop!!

faiq said...

nnt pncung2 adiah ngan aku

cik peah said...

faiq: ok. pedehal.

|i∂mϟur∂| said...

wow...cantiknya...
guna photoshope ke..??
saya pun join gak... =)

cik peah said...

aah..guna photoshop..
tapi ni simple je. tak macam orang lain.
lagi canggih. hehe.
neway thanks~