Saturday, March 13, 2010

saya tak HOT tapi saya COOL

hai hai. apa khabar semua? sehat? cis. macam apa je intro entri aku kali ini. okay, menurut jam laptop aku sekarang sudah pukul 2:45 am. tapi mata masih celik. hari hari pon tido lambat. bukan buat kerja tapi main sahaja. cumanya harini sedikit berbeza sebab aku menonton tv barulah online. as usual, kerja yang berlambak tak disiapkan walaupun dah tahu harini balik rumah dan konfem kerja kerja itu terbengkalai apabila aku di rumah. ah persetankan itu semua. aku cuma perlukan rehat daripada memikirkan mengenai kerja.

memandangkan aku takde idea pon nak bloggin pasal apa, so aku buatlah tag yang telah di tag oleh cik waniey sakura kita ni. soalannya adalah seperti berikut. ehem ehem:

1.- Adakah anda rasa HOT???
oh, saya tak HOT tapi saya COOL. eceh.

2 - Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!


3 - cerita pasal gambar...
gambar ini telah di edit di suatu hening pagi tatkala aku kebosanan study. *peh ayat tak boleh belar*

4 - bila kali terakhir anda makan pizza?
baru je tadi. DOMINOSSSSSSSSSS. nyuummmy! mau sekeping?

5 - lagu terakhir anda dengar?
bukan terakhir kot. tengah dengar lagi ni. lagu ALL MY LIFE. oh, baru je download kot. lirik dia sangat best. *oh i'm fall in love with the lyrics*

6 - apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ni?
FACEBOOKINGlahhhh! apa lagi.

7 - selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
oh. banyak sekali. faiq, paiq, paix, fa, adik (dekat rumah ye. ehem ehem malu saya). banyakkan nama panggilan. kan kan kan.

8 - tag lagi 8 org

9 - siapakah org no.1 kepada anda?
oh dia adalah coursemate saya a.k.a bestfriend saya di U yang cun gilak dan memang gilak. kahkahkah.

10 - katakan sesuatu mengenai org no.5...
dia sangat tinggi dan muka macam arab (mak aku yang cakap tapi memang betul pon). dia juga bestfriend saya di U. :)

11 - no.3 ada hubungan dengan siapa?
oh saya tak tahu lah. mestilah dengan bf dia. dia ni perahsia sikit. susah mahu kasi korek lobang. hehehe.

12 - bagaimana pula dengan no.4
dia ni nampak macam lemah lembut tapi bila bercakap, oh dia tak sesopan mana. boleh masuk kepala aku. ngeh ngeh ngeh. jangan marah haaaa.

13 - pesanan kepada orang no.6
sila sila lah buat tag ini ye sebab aku tahu kau baca blog aku dan kau malas nak hapdet blog kau kan. hohohoh.

14 - kata2 cinta untuk orang no.2
oh, darling i love you so much. muah muah muah. okay geli tak? hehe. tapi seriously i love you babe.

15 - adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
tak lah. sebab jantina mereka berbeza. mereka pon tak pernah kenal.

16- berikan 5 yg anda tau tentang org yg mengtag anda
  • dia seorang yang sangat selim melim.
  • dia kuat makan tapi tak gemok. huh. jeles jeles.
  • dia suka senyum. cakap sikit senyum. smillleeeee :]
  • dia ni hak orang kedoh nun. tapi jarang dengar slang kedah dia. eh ke tak pernah dengar ek? heheh.
  • dia seorang yang sopan santun dan lemah lembut. boleh buat menantu ni. :P
17 - persamaan antara KAMBING dan LEMBU?
eeh. apa punya soalan da. persamaannya ialah mereka adalah mamalia. hihi.

8 - perasaan anda wat tag ni?
saya rasa sangat terharu. *tetiba*

19 - adakah anda tau si razman itu sengal?
maaf kawan aku takde nama razman.

20 - a)GAY or b)LESS
of course GAY!! because i love man so much. *konfem kena kutuk kalau orang tu yang baca jawapan aku. ade aku kesah? haha*

*peh banyak jugak soalan tag ni. jenuh aku nak menjawabnya ha. sesiapa yang kena tag tu kalau mahu buat boleh tak mahu pon tak apa. tapi AYAM MASAK MERAH kau wajib buat. muahahaha.

**mata dah berat. minta ditutup. selamat malam.

5 comments:

Misz SeroJa said...

okeh..
selamat..hehe

a e n z said...

ouhh~
ak gilew kew??
smpaiovirtyphy hatiw kaw..
mawjowk awh camnewh..
ahahaha~~

i'msosupernotcool said...

hey..
nice layout..
im not cool and not hot too..
in between?
maybe..

cik peah said...

zeida: eh ape yang selamat? hehe

aen: ouhh kamuw jgn lowh shakap masham tu.i x pahaw lewww. hahaha

i'msupernotcool: i'm not cool either.just bajet cool. hahah

cik peah said...

anyway thanx for the compliment i'msupernotcool. (: