Sunday, April 25, 2010

bahek punyew puunn

ting ting ting ting assalamualaikum haaaaa. ini entri kedua aku bagi salam ye ye ye.

malam malam macam ni memang boring kan. walaupun ada nota yang minta di baca tapi aku tak layankan. malas dah nak hadap dorang. asyik hadap dorang je baik hadap laptop. ceh. padahal 25 jam kot hadap laptop tanpa baca note. nak kaber kemalasan diri ah tu. haktuih. haha.

haaaaa. ini dia. aku ada benda bahek punyew nak share sama lu orang. memang terbahek dari ladang ah orang kata. tak caya? lu tengok lah sendiri pun.

video

udoh ditengok bideo nye? korang suke part yang mana? aku suke ustaz fadzilah kamtumi. idok paham? ate kome tengok le dulu. hahah. selamat menonton!!

kelakar tak? kelakar kan? cepat cakap kelakar sebelom aku gigit korang. euww apa main gigit gigit ni. jijik lah beybih. hahaha. ketawa syok sendiri. kalau korang rasa kelakar. korang tengokla cerita ni. ada kat astro warna. kalau korang takde astro warna korang tengok kat youtube search chapalrela. memang terbahek lah gandingan dua ekoq ni eh silap dua orang ni. kalau malas gak nak taip youtube sume search, tekan aje LINK ni haaa. baik kan aku memudahkan kerja korang. kalau malas gak idok la teman tau nak cakap apa lagi. haaa. tengok tau!

1 comment:

aliyah yayaya~ said...

saya lah fadzilah COME-TO-ME!!!
i loikkeeee!!hahahah