Monday, July 19, 2010

contest aku dan raybon



disebabkan aku seorang penganggur yang terlalu banyak masa terluang yang hendak dibuang, aku pon merajinkan diri ini yang pemalas untuk bloghopping. so, terjumpa satu blog yang buat contest. tuan empunya blog ini bernama caer. maka,dengan berbesar hati dan lobang idong aku pon join lah contest ini dengan mempertaruhkan gambar tersebut yang diambil ketika aku praktikal somewhere in subang. hohh time tengah praktikal memang menyempat aku nak snap gambar. gila tak ada kerja sedangkan masa tu memang tengah buat kerja.


tu diaaaa!

boleh klik supaya jadi besar punyaaaa!!

okay sekarang 2orang yang bertuah di tag oleh ku adalah:
aenzam
amelia

untuk maklumat lanjutnya mengenai contest ini anda di alu alukan untuk menekan LINK INI.
kalau rasa nak lagi best tekan dekat banner kat atas tu pon boleh.

*walaupun setiap kali aku masuk contest tak pernah bernasib baik tapi aku tetap tak peduli. kot kot kali ini ada rezeki kan. heheh. macam mintak simpati tak ayat ini? oh sama sekali itu bukan niat aku. :P

2 comments:

mohd sasuke said...

salam...wah de peserta kat sini..ngeh3..ok good luck ye cikpeah...klu nak tgk update contest sila lihat kat sidebar blog caer ye

cik peah said...

hehehe. saje je nak mencuba nasib. okay2. lepas ni akan sentiasa visit blog caer. (: