Sunday, March 13, 2011

count on me bebeh!

hey uolss. anak ikan mak hayyam sekalian. kehkehkeh. tetiba mood pondan mendampingi diriku. oh tidak! selamat tinggal dunia pondan. akak dah jadi macho mulai saat dan detik ini. akak dah taknak libatkan diri dengan dunia pondan itu lagi. tobat mak nok. oops terlepas lagi. okay, maafkan kekhilafan akak. akak tahu akak sering merapu rapu setiap kali memuqaddimahkan entri akak. maklumlah akak bukan manusia sempurna.


tika malam melabuhkan tirainya, akak nak share dengan adik adik semua dengan sebuah lagu yang cukup bermakna walaupun liriknya sangat direct dan simple. lagu ini akak dedikasikan khas buat sahabat sahabat akak tersayang yang selalu ada waktu akak senang dan susah. bila akak gembira dorang pon gembira. bila akak susah hati, dorang pinjamkan baju buat lap hingus akak ni. memang hebat mereka kan. tak geli langsung dengan hingus akak ni.


euwww, apa ni cerita pasal hingus pulak. geli tauu. i dah lah pembersih. okay, maafkan akak sekali lagi. takdelah melampau kasi baju nak lapkan hingus kan. kasi pinjam bahu untuk akak menangis sudeh. melampau nau cik peah ni haaa. walaupun pada hakikatnya akak ni pemalu nak nangis nangis depan orang ni. maklumlah, akak kan macho orangnya. jatuhlah saham akak dik nun. ngehehe.


apa-apa pon akak sangat hargai semua kawan kawan akak yang selalu ada dengan akak. tanpa mereka siapalah akak ni. tanpa mereka akak takkan jadi sekuat dan setabah ini. terima kasih sahabat. sobs sobs. tetiba jadi sebak serta sayu pulak. nah, dengarlah lagu bruno mars ni. khas untuk uolsss. caaaaaaaayang korang. muah muah muah. *hugs and kisses*





psst, sekarang ni akak dah jadi lebih konfiden drive kereta sendiri. syukur alhamdulillah. amin. :)

7 comments:

Anonymous said...

cik peah kentot busuk

Anonymous said...

yey pasni cik peah leh amek kiter kat umah pulak!!!! =)

BazzRianne said...

bruno mars sgt cool!

suka lagu grenade gak..besh lyrics die=)

cik peah said...

kwanghaja punya anon. aku tau kau siapa!! ciss. taknak lah amek kau kat umah. bio padan muka. kehkeh.

bazz: aah, lagu dia mmg best. lirik dia boleh buat org melting tapi mustahil la nak dapat orang cam dalam lagu dia. lagi2 grenade tu. heheh

Anonymous said...

macamane engkau taw aku sape??

cik peah said...

aku tau lah. aku ada kuasa sakti!! kau hado? nan hado!

akmar dean said...

best lagu ni. bruno mars sgt cool kannn :)

new post: http://sigadiscomel.blogspot.com/2011/04/macam-mana-nak-bagi-cornflakes-rasa.html