Saturday, March 5, 2011

takut takut berani

hideho! happy sabtuday y'all. kepada yang bercuti selamat melazykan diri di rumah dan kepada yang bekerja selamat membusykan diri dengan kerja. tehee! aku cuti so aku balik rumah. nak tahu tak macam mana aku balik rumah? haaa, jeng jeng jeng. ececeh macam misteri lah kononnya. padahal harem Jay!

okay, tak sabar nak cerita ni. tehehe. ingat kan kat entri yang dekat SINI. kan aku ada bagitahu kalau aku dah boleh drive sendiri balik rumah aku nak hebah hebah kan kat korang kan? so, sekarang aku nak membanggakan diri sambil mengembangkan lobang hidung aku nak cerita lah yang aku balik rumah dengan drive sendiri. pehh gila kagum dengan diri sendiri. choi! kicik punya hal lah dey. tak payah nak kecoh macam kau sorang reti drive. tapi ada aku kesah? kihkihkih.

alaa, actually tak boleh nak bangga sangat dengan pencapaian diri aku ni sebab aku balik pun berteman. tu pon dia cuak nak naik dengan aku sebab aku ni tak alert katanya. baiklah, lepas ini aku akan lebih berhati hati dan lebih peka dengan kenderaan sekeliling. cuak tak cuak gak lah kan drive masa jam gila babas. tapi kita kena rileks macam kita dah expert drive. kalau tak memang cium bontot kereta orang lah jawabnya. ye dak.

dah lah tu. tu aje aku nak cerita. balik U nanti aku sorang sorang lah jawabnya. harap diriku tabah menghadapi segala dugaan di jalan dengan jayanya! weee~

pssst, disebabkan ini weekend mari kita layan lazy song from bruno mars. semoga berjaya melazykan diri di rumah macam aku. eh, aku hari hari pun lazy kot. choi!



2 comments:

siti said...

cik peah..umah ko kat paya jaras kn? dekat ngn kem askar ke? kezen aku duk kuarters askar dkt ngn econsave 2..aku pnah g sane bulan lepas =p

cik peah said...

eh takla. aku duk bandar baru sg buloh. dekat dengan the store. oh kalau econsave dekat area masjid kuning la kan. ko duduk mana siti?