Monday, October 25, 2010

setahun seminggu selebih

eeh. its been a year and almost two weeks i've been blogging. blogging? heh. ni boleh dikira sebagai blogging ke kalau nak hapdet pon punyalah liat. actually memang takde apa cerita menarik pon nak di hapdet. kalau ada macam biasalah. takde mood lah. malas nak typing2 ni. lagipon my life kinda bored sebab ulang rutin yang sama hari hari. nama aje dah konvo tapi still dok melangut kat umah. nak salahkan siapa? dah tentu bukan salah ibu mengandung dan pastinya bukan salah bapak tak boleh mengandung. hah, aku dah start merepek. okay lah. chiow~

2 comments:

Fariz Danial said...

best la blog akak ni.. kena follow ni he3

cik peah said...

haha. thank you. tapi nak menghapdetnya kena tunggu seminggu sekali laaa dik non.