Monday, June 28, 2010

cemburu bertukar rindu

jenjalan tengok blog orang walaupun blog sendiri tak hapdet sebab malas dan takde mood sekali terbaca amy punya blog yang cerita pasal movie marathon. motif nak cerita mende alah ni? of course lah aku jeles. jeles sebab dia boleh buat movie marathon sedangkan aku dirumah tidur marathon. dah takde orang lagi yang boleh bawak aku tengok wayang bila aku nak. eceh macam aku mem besar je nak suruh orang buat apa aku nak.

tapi 'like seriously' i miss my friend very much. i miss the day that we overnight together. i miss the moment that we gila gila together. put on some make up on their face like profesional make up artist. walaupun hasilnya macam harem. biasalah mak kan baru nak merangkak rangkak dalam arena permekapan ni. heh. and the most thing that i miss is to geli geli together and buat drama sebabak di BILIK PUAKA.

bila lah lagi aku akan dapat buat semua kerja gila dengan korang ha. really really verrrrry verrry miss them damn much! hah. hamek kau. tiba tiba perasaan rindu dikalbu membuak buak tanpa dipinta. dan tercurah curah di laman sesawang blog aku yang hampeh sebab jarang gila vavi nak di hapdet. sedangkan orang lain bersuka ria dan berbagai cerita di hapdet. kalau boleh sehari nak berpuluh kali hapdet. okay tipu aje. tu orang takde keje namanya.

okaylah itu sahaja untuk kali ini. sebenarnya nak cerita pasal pengalaman aku di arena perguruan ni. tapi dah terbaca blog amy cerita lain yang keluar. lain kali bila aku ada mood lah ye. kalau nak tunggu muthu sampai tak tahu lah bila. almaklumlah dia berbasikal dari india ke mari. hah itu aje. makin dibiarkan makin banyak lah aku merepek.

*aku tau tajuk entri jiwang nak mati tapi ini aje yang mampu aku fikir setakat ini.

8 comments:

Bazz Rianne said...

truja nk dgr pengalaman kamu..

cptlah ade mood kasi hapdet..

*smoga fasih dan cmerlang ms intbiu!

cik peah said...

hahah. lepas intebiu ah. malam sok kena study. sekali cerita pengalaman mase intebiu okeh. ;)
neway thanx buzzz.

::ReEN:: said...

hmm tu la...
nk g karok ngn kowg sume..
da gian da ni..
last ngn ko gk la ak g karok..
rindu rindu rindu!!
mish tgk drama ko jd laki ain jd bini..:p

a e n z said...

miss u too bebeh~
ak xsaba nk tgu konvo neh..
make sure korg dtg awl mek jubah..
n then tdo n lpak kt bilek ktorg~
so bole pegi konvo same2..ok!
pomishh!!

cik peah said...

haaaa. taw xpe. aku aritu de a karok ngan akak aku. tapi miss nak karok ngan ko. kapankah kita kan bertemu sayang? hahah

::ReEN:: said...

ble mau ketemu??
kamu jauh sgt sihh~
jom la kte kua satu ari nti..
ngn semua 6 owg skali
mst besh~

jauhar said...

rindu geng 6 and KBS!!
jom karok gak! skrg da xmalu2 da..
hehe

cik peah said...

amy: hahaha. taw xpe. tiq dah balik key el ok la.

jauhar:cpt turun sg buloh!! heheh